Myynti ja osto

Tuloskiinteistöillä on pitkäaikainen kokemus toimitila- ja sijoituskiinteistöjen kauppaan liittyvien neuvonanto- ja välityspalvelujen tuottajana. Yrityksemme on neuvonut ja välittänyt kiinteistökauppoja kaikkialla Suomessa ja välittämiimme kohteisiin kuuluu laaja skaala erilaisia kiinteistöjä, mukaan lukien maa-alueita, kauppakeskuksia, uudisrakennuskohteita ja portfoliokauppoja. Tuloskiinteistöt on ollut mukana lukuisissa käyttötarkoituksen muutoksissa, kiinteistökehittämishankkeissa ja muissa konsultoinneissa, osana kaupankäynnin tukea.

Huolehdimme kaikista asiakkaidemme kauppaprosesseihin kuuluvista asioista ja teemme toimeksiannot huolellisesti, ammattitaitoisesti ja aktiivisesti tuloksiin pyrkien.

Pitkä ja monipuolinen välitysosaamisemme tuottaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tunnemme markkinat ja niillä toimivat tahot tarpeineen, mistä on selvää etua, kun pyritään laajasti kartoittamaan potentiaalisia ostajia tai myyjiä.

Kaikki kiinteistöt menevät kaupaksi, kunhan ne on oikein hinnoiteltu. Tästä syystä perehdymme ennen kauppaprosessien aloittamista osamarkkinoihin, hintatasoihin, tuottovaatimuksiin ja muihin asiakkaalle keskeisiin hinnanmäärittelytekijöihin, jotta heti prosessin alussa on tiedossa realistinen hintatavoite. Ylihinta tai alihinta ei ole kenenkään etu pyrittäessä vakavasti saavuttamaan myönteinen lopputulos. Tuotamme kiinteistöjen arviolausuntoja osana palveluamme.

Site by Gekko Digital