Vuokrataan - Modernia toimistotilaa Helsingin Pasilassa

Ilmalankuja 2, 00240 Helsinki, Pasila

Vuokrataan modernia toimistotilaa 18000 m² Helsingin Länsi-Pasilassa.

Forum Virium Centerin (FVC) toimistotalot valmistuvat Länsi-Pasilaan, Suomen suurimman mediakeskittymän naapuriin. Kävelymatkan etäisyydelle uusista toimistotiloista sijoittuvat esimerkiksi YLE, MTV3, monien ICT-yritysten pääkonttorit sekä Helsingin messukeskus ja Hartwall Arena.

FVC:n toimitilojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tunnelmaan ja verkostoitumiseen. Modernien, monitilatoimistojen ohella FVC:ssä on paljon yhteisiä oleskelutiloja, kahviloita ja ravintoloita. Upea atrium-sisätila sekä vehreä sisäpiha tarjoavat otolliset puitteet rentoutumiselle ja luovalle ajattelulle.

Keskeisestä sijainnistaan huolimatta FVC:n modernit toimitilat ovat etäällä Helsingin keskustan ruuhkista. Länsi-Pasilaan on vaivatonta tulla julkisen liikenteen ohella myös henkilöautolla ja pyörällä. Omalla autolla liikkuvat pystyvät hyödyntämään esimerkiksi Kehä I:stä ja Turunväylää.

Kulkuyhteydet Pasilan toimitiloista muualle pääkaupunkiseudulle ovat erinomaiset, sillä Ilmalan juna- ja linja-autoasema sekä Pasilan rautatieasema sijaitsevat lähietäisyydellä. Pasilasta pääsee suoralla yhteydellä esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentälle. Vuonna 2020 valmistuu FVC:n uusien toimitilojen ohitse kulkeva raitiovaunureitti.
Kohteen omistaa Sponda.

Tila on vapaana, ota yhteyttä!

Tulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:18 000 m²
Kerros: 5
Autopaikat: Hallissa
Kohdenumero: 6321
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Krista Knaapi
krista.knaapi@tuloskiinteistot.fi
+358 45 6770406

Erik Knaapi
erik.knaapi@tuloskiinteistot.fi
+358 45 6355880

Pyydä lisätietoja

Nimi*
Yritys
Puhelin
Sähköposti*
Viesti
Yhteyshenkilö
 
Site by Gekko Digital