Vuokrataan - Tasokas toimistotila Erottajan ja Eteläesplanadin kulmalta

Erottajankatu 19, 00130 Helsinki, Keskusta


Vuokralle tarjotaan harvinaisen upea toimistokokonaisuus Helsingin ydinkeskustasta, Esplanadin ja Erottajan kulmalta. Erottajankatu 19 on Theodor Höijerin ja Lars Sonckin vuonna 1890 toteuttama arvokiinteistö, joka säilyttää edelleen paikkansa yhtenä Helsingin kauneimmista rakennuksista.

Toimistohuoneisto käsittää 343,5m2 ja sisältää useamman työhuoneen, edustavat neuvottelutilat, tyylikkään keittiön sekä erillisen varaston samassa kerroksessa (23,5m2). Täysin muuttovalmis tila on viimeistelty pieteetillä vaativaankin makuun. Näkymät mm. Bulevardille ja Mannerheimintielle. Toimistossa on koneellinen ilmanvaihto ja tilakohtainen jäähdytys. Vapautuminen sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Täällä Suomen liike-elämän keskustassa käden ulottuvillasi on paras mahdollinen palvelutaso ja -valikoima. Rautatie-, bussi- sekä metroasemalle on muutaman minuutin kävely. Autoilijoita palvelee kiinteistön parkkihalli tai noin sadan metrin päässä sijaitseva Erottajan Aimo Park. Pyöräilijätkin on huomioitu omilla pysäköinti- sekä suihkutiloilla.

Tervetuloa tutustumaan kulttuurihistoriallisesti merkittävään kiinteistöön, jonka pysäyttävät yksityiskohdat tuovat juhlan tuntua jokaiseen työpäivääsi. Varaathan välittäjältä oman esittelysi!
tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:343 m²
Kunto:Erittäin hyvä
Kerros: 5
Kohdenumero: 12134
Yhteyshenkilö: Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital