Vuokrataan - Tasokasta toimistotilaa Helsingin keskustassa

Erottajankatu 5, 00130 Helsinki, Kaartinkaupunki

Vuokrataan siistiä ja huippusijainnilla arvotoimistotilaa Helsingin Kaartinkaupungista. Vuokrattava tila on 4. kerroksen 78 m² toimistotila.

Valoisa ja tyylikäs toimistotila tarjoaa arvokkuutta työntekoon. Historiaa henkivä toimisto- ja liikerakennus on valmistunut vuonna 1910. Kiinteistöstä on upeat näkymät Dianapuistoon. Aivan kävelymatkan päässä ovat Iso Roobertinkadun ravintolakeskittymä sekä keskustan monipuoliset palvelut.

Kiinteistö tarjoaa hyvät palvelut. Naapurissa olevasta Erottajan kasinosta on varattavissa sauna- ja neuvottelutiloja. Pyöräilijöille löytyvät myös sosiaali- ja suihkutilat.

Kiinteistö Oy Erottajanmäki on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Aivan rakennuksen edessä ovat sekä raitiovaunu- että bussipysäkit. Autolla työmatkansa taittaville on kiinteistössä oma parkkihalli ja yleiset pysäköintihallit sijaitsevat lähellä. Q-Parkin Iso-Erottaja-parkkihalliin sisäänkäynti on viereiseltä Ludviginkadulta. Työmatkapyöräilijöitä palvelee kiinteistön polkupyöräparkki sekä suihkutilat

Kohteen omistaa Sponda Oy.

Kysy tarjous tästä tilasta.

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:78 m²
Rakennusvuosi:1910
Kunto:Siisti
Kerros: 4
Autopaikat: Hallissa
Kohdenumero: 12093
Yhteyshenkilö: Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital