Vuokrataan - Modernia toimistotilaa Kalasatamassa

Tynnyrintekijänkatu 1, 00580 Helsinki, Kalasatama

Vuokrataan 390m2 toimistotila Kalasatamasta. Tila saneerataan täysin tulevan käyttäjän toiveiden mukaiseksi Trooli-laatutason materiaalein. Tilasta on sisäänkäynnit aulaan ja sisäpihalle.

Trooli on kolmesta kiinteistöstä muodostuva moderni toimitilakortteli, joka tarjoaa asiakkailleen edustavat puitteet. Vuonna 2002 valmistuneen kiinteistön palveluihin kuuluu mm. lounasravintola, suuri auditorio ja kuntosali suihkutiloineen. Kellarikerroksesta on vuokrattavissa pienvarastotilaa. Kiinteistöllä on LEED-sertifikaatti. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on amerikkalainen ympäristösertifiointijärjestelmä, jonka avulla tavoitellaan pienempää kiinteistön rakentamisen ja käytön aikaista ympäristökuormitusta.

Troolin omien palveluiden lisäksi ympäristössä on runsaasti lisää palveluita - maukkaita ravintoloita Teurastamolla ja tapahtumia Suvilahdessa, REDIn arjen palvelutarjonta, metroasema muutaman minuutin kävelyn päässä sekä loistavat pyörätiet.

Sisäkuvat ovat yleiskuvia kiinteistöstä.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle! Kysy myös muita sopivia vaihtoehtoja - palvelumme on tilanhakijoille veloitukseton.tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:390 m²
Rakennusvuosi:2002
Kunto:Erinomainen
Kerros: 1
Kohdenumero: 12032
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital