Vuokrataan - Modernia toimistotilaa Aviapoliksesta

Robert Huberin Tie 16, 01510 Vantaa, Aviapolis

Vuokrataan erittäin laadukasta toimitilaa Aviapolikselta Helsinki-Vantaa -lentokentän läheisyydestä. Vuokrattava tila on toisen kerroksen 152m2 toimistotila.

Toimistotalo Robert on valmistunut vuonna 2019. Rakennuksesta löytyvät ne olennaisimmat palvelut, jotka takaavat onnistuneen työpaikkakokemuksen. Polkupyörien ja autojen parkkipaikat, sähköautojen latauspisteet sekä viihtyisät sosiaalitilat palvelevat työpaikalle saapuvan arkea. Toimistotalosta löytyy myös hieno lounasravintola lounashetkiin.

Toimistotalo Robert on rakennettu LEED Gold -sertifikaatin mukaisesti huomioiden koko elinkaaren, aina sijaintipaikan kestävyydestä resurssien kulutukseen. Ekologinen maalämpö, viherkatto, täysin uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettava sähkö sekä pitkäikäisiksi suunnitellut ratkaisut ovat konkreettisia ilmastotekoja. Ne tuovat myös kustannushyötyä vuokralaiselle, kun esimerkiksi osa sähköstä saadaan Robertin katolla olevien aurinkopaneelien avulla.

Vuokranantajan liikevoitosta 10% lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen N-Power rahaston kautta, jonka avulla on muun muassa rakennettu jo 40 koulua Nepaliin.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy myös muita sopivia vaihtoehtoja, kaikki kohteemme eivät ole julkisessa jaossa.

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:152 m²
Rakennusvuosi:2019
Kunto:Erinomainen
Kerros: 2
Kohdenumero: 11998
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital