Vuokrataan - Uutta upeaa toimistotilaa Espoon Leppävaarasta

Perkkaantie 1, 02600 Espoo, Leppävaara

Vuokrataan modernia 9. kerroksen toimistotilaa Espoon Leppävaarasta. Vuokrattavan tilan pinta-ala on 152m2. Tilassa on kaksi huonetta, avotilaa, keittiö ja kaksi wc:tä. Yhdeltä puolella on rajoitettu näkymä, ja toisella näkymä kauniille atriumpihalle. Tila voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan.

OOPS Leppävaara sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien päässä. Kiinteistö on aivan Kehä I:n varrella. Kauppakeskus Selloon sekä juna-asemalle on vain 300 metriä. Myöskin tuleva Raide-Jokeri kulkee rakennuksen ohitse.

Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on itsepalvelukahvila, lounasravintola sekä neuvottelukeskus, josta kiinteistön vuokralaiset voivat varata neuvotteluhuoneita. Eteläpuolen toimistoista avautuvat suoraan näkymät vehreään Hatsinanpuistoon ja Monikonpurolle.

Toimistolle on helppo tulla julkisten liikenneyhteyksien lisäksi myös autolla kuin vaikkapa pyörällä. Pysäköintioikeuksia on yhteensä 493 kpl ja pyöräpaikkoja 315 kpl, joista katettuja on 225 kpl.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Kysy meiltä myös muita vaihtoehtoja - palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton.

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:152 m²
Rakennusvuosi:2021
Kerros: 9
Autopaikat: Halli
Kohdenumero: 11910
Yhteyshenkilö: Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital