Tammasaarenlaituri 3

00180 Helsinki

1728 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana 1728 m2 upea toimisto merellisillä maisemilla. Tila räätälöidään vuokralaisen toiveiden mukaan. Se sopii erityisesti luovanalan toimijoille avokonttoriksi tai showroom-tilaksi.

Kiinteistö Itämerentalo on rakennettu 1971. Maineikas betoniarkkitehti Einari Teräsvirta suunnitteli sen alun perin Alkolle. Rakennusvuonnaan se oli ensimmäinen avokonttoritarkoitukseen rakennettu toimistokiinteistö Suomessa. Vuonna 2003 täysin saneeratussa rakennuksessa on hissi, kaukolämpö ja jäähdytetty ilmanvaihto. Kiinteistön vuokralaisina on useita luovien alojen yrityksiä ja Kaapelitehdas sijaitsee aivan vieressä. Ruoholahden kauppakeskuksen kattavat palvelut ovat myös muutaman askeleen päässä.

Tammasaarenlaituri 3 on aivan Lauttasaaren sillan kupeessa. Ruoholahden Metroasema on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oman auton käyttäjiä palvelevat kiinteistön hallipaikat.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei sovi yrityksenne tukikohdaksi, olethan yhteydessä meihin – löydämme varmasti teidän tarpeeseenne sopivat toimitilat. Palvelumme on vuokralaiselle ilmainen!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1971
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus