Vuokrataan - Tasokas suuri toimistotila Kalasatamasta

Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki, Kalasatama

Vuokrataan kiinteistön ylempiin kerroksiin sijoittuva noin 1500m2 toimistotila, joka vapautuu kesäksi 2023. Tila voidaan jakaa myös pienempiin kokonaisuuksiin tai laajetaa.

Tämä kohde ympäristöineen on kuin luotu luovalle yritykselle. Kiinteistö sijaitsee trendikkäällä kasvavalla Kalasataman alueella, joka lähivuosina jatkaa uudistumistaan. Toimitilat ovat hyvin muokattavissa ja ne tarvittaessa modernisoidaan tulevan käyttäjän tarpeiden mukaan. Kiinteistön tasokkaisiin palveluihin kuuluu laadukkaan Business Parkin palvelut kuten mm. aulavastaanotto, lounasravintola, kuntosali sekä kattavat kokoustilat.

Kiinteistöllä on BREEAM-sertfikaatti arvosanalla Erittäin Hyvä.
Kiinteistö käyttää sähkön osalta 100 % uusiutuvaa
kotimaista tuulivoimaa.

Kohteen sijainti on erinomainen, Kalasataman metroasema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, ja oman auton käyttäjiä palvelevat vuokrattavat autopaikat hallista. Redin kattavat palvelut sekä nurkan takana olevan Teurastamon ravintolat, kahvilat ja baarit värittävät arkea!

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Kysy myös muista mahdollisista vaihtoehdoista, palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton.


tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:1 500 m²
Kunto:Hyvä
Autopaikat: Hallissa
Kohdenumero: 11834
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital