Vuokrataan - Upea pientoimistotila Kampin ja Ruoholahden rajalla

Ruoholahdenkatu 21, 00180 Helsinki, Ruoholahti

Vuokrataa valmiiksi kalustettu ja sisustettu 46m2 toimisto, sisältäen kaikki sujuvaan työntekoon liittyvät palvelut. POOLin studiovuokraan sisältyvät valmiit verkkoyhteydet, kopiointi- ja tulostuspalvelut ja it-tuki. POOLissa on myös oma aulapalvelu ja tyylikkäät taukotilat pienpaahtimon kahvi- tai teetarjoiluineen. Kokonaisuuteen kuuluvat myös aulapalvelusta varattavat yhteiskäyttöiset neuvottelu- ja projektityötilat, sekä rauhalliset vetäytymistilat esimerkiksi yksityisten puheluiden hoitamiseen. Tila on heti vapaa.

Merellisen Ruoholahden, hektisen Baanan ja sykkivän Kampin kainaloon kiilautuu teollisuushenkinen kortteli, joka toimi kirjapaino- ja mediatalona aina 80-luvulle saakka. Rakennus on päivitetty 2020-luvulle vastaamaan nykyisen työelämän vaatimuksia vanhaa kunnioittaen.

Kortteli tarjoaa tulevaisuuden toimitilojen lisäksi yhteisöllisyyttä, ravintoloita, kahviloita ja liikuntapalveluja (huippusuosittu Training for Warriors- sali) ydinkeskustan tuntumassa.

Kiila-kortteli on erittäin helposti saavutettavissa julkisilla liikenneyhteyksillä.
Bussi- ja raitiovaunupysäkit sekä metro ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan unelmienne toimistoon, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Kysy myös muita vaihtoehtoja - palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton.

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:46 m²
Rakennusvuosi:1952
Kunto:Erittäin hyvä
Kerros: 2
Kohdenumero: 11805
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital