Vuokrataan - Laadukasta varasto- ja tuotantotilaa Vantaan Viinikkalasta

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa, Viinikkala

MODERNIA TOIMITILAA MONIIN TARPEISIIN

Nykyaikaisia nosto-ovellisia hallitiloja aivan lentokentän kupeesta Kehä-III varrelta. Tilat soveltuvat varasto-, logistiikka-, myynti-, ja tuotantotiloiksi. Ne ovat jaettavissa ja yhdisteltävissä sekä muunneltavissa ja varusteltavissa käyttäjän tarpeiden mukaan mm. sosiaali- ja toimistotiloin. Tilat vapautuvat alkuvuodesta 2023.

HUIPPUSIJAINTI

Kiinteistö sijaitsee lähellä liikenteen tärkeimpiä solmukohtia, aivan lentokentän kupeessa Suomen suurimpien logistiikkakeskusten välissä, noin kilometrin päässä Kehä-III:n liittymästä. Kahden kilometrin päässä on muun muassa DHL:n suuri logistiikkakeskus ja alle kilometrin päähän valmistuu uusi Baronan logistiikkakeskus. Läheltä löytyy huoltoasemat ja lounasravintoloita. Sijainti Kehä-III:n liittymän vieressä takaa sujuvan saavutettavuuden kaikkialta pääkaupunkiseudulta ja kauempaakin. Isojen teiden läheisyys mahdollistaa hyvät yhteydet kaikkialle mm. asiakaskäynteihin ja tavaran toimitukseen.

UUDET JA MODERNIT TILAT

Rakennus on valmistunut loppuvuodesta 2020 ja on rakennettu nykypäivän standardien mukaan. Tiloissa mm. automatisoitu valaistus, sekä työmukavuutta lisäävä tilakohtainen lämmitys. Kohteessa on lisäksi kameravalvonta ja moderni iLOQ lukitusjärjestelmä.

USEITA ERI TILAKOKOJA JA HELPOSTI MUUNNELTAVA POHJARATKAISU

Tilakoot mahdollistavat yhtenäiset tilat 37 m² välein (tilakoot (m2) 37, 74, 111, 148, 185, 222). Vierekkäiset talliyksiköt ovat helposti yhdistettävissä tai erotettavista toisistaan, joten tilamme joustavat aina yrityksenne tarpeen muuttuessa.
Tilojen muunneltavuus mahdollistaa jokaiseen yksikköön omat sosiaalitilat sekä toimistokopit. Tiloihin voidaan toteuttaa omat keittiöt ja wc-tilat. Tilojen korkeus mahdollistaa monipuolista toimintaa, loistavat säilytysratkaisut sekä varastokäytön. Rakennuksen yleisistä tiloista löytyy lisäksi yhteiset sosiaalitilat, keittiöt, sekä neuvottelutilat. Mikäli tarvitset erillisiä toimistohuoneita, rakennuksesta voi myös vuokrata ikkunallisia 10-20 m² toimistohuoneita.

PYSÄKÖINTI

Rakennuksen isolla pihalla on suuri pysäköintialue. Lisäksi vuokralainen voi pysäköidä omien tilojen eteen, jolloin korkeiden nosto-ovien ansiosta tavaran lastaus ja purku onnistuvat vaivattomasti.

HELPPO JA SUORAVIIVAINEN VUOKRAUS

Vuokraa suoraan omistajalta ilman välikäsiä. Autamme sinua tilojen valinnassa sekä tarvittaessa myös tilaratkaisujen ja muutostöiden suunnittelussa. Saat omistajalta vuokratarjouksen jopa 2 päivässä.

Toimi nopeasti ja varaa välittäjältä oman esittelysi, järjestämme sen joustavasti aikataulujesi mukaan!

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:148 m²
Rakennusvuosi:2020
Kunto:Hyvä
Kerros: 1
Autopaikat: Pihalla
Kohdenumero: 11748
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital