Vuokrataan - Uutta laadukasta toimitilaa Hakaniemessä!

Siltasaarenkatu 12 , 00530 Helsinki, Hakaniemi

Uutta toimitilaa loistavalla paikalla Siltasaari 12:ssa! Upeat näkymät Hakaniemen yli tarjoava kiinteistö valmistui täydellisestä saneerauksesta vuonna 2020 50-luvun henkeä kunnioittaen.

Vuokrattava tila on 92-neliöinen juuri remontoitu kalustettu toimisto kahdeksannen kerroksen POOLista. POOLissa on 14 erikokoista pientoimistoa, neljä neuvottelutilaa, kaksi puhelintilaa sekä kaksi keittiöloungea. Lisäksi tiloista löytyy kaksi suihkua ja wc-tilat.

Pientoimistotiloihin kuuluvat yhteiskäyttöinen keittiölounge, wifi, pienpaahtimon kahvit ja teet, neuvottelutilojen, puhelintilojen ja tulostimen käyttö sekä yhteiskäyttöisten tilojen siivous.

Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistöstä.

Sijainti on erinomainen – bussi-, raitiovaunu-, ja metropysäkit ovat suoraan talon edessä. Autoilijoita palvelee talon oma pysäköintihalli. Ympäristö on vilkas ja dynaaminen, ja täällä toimivat yritykset saavat huippuluokan näkyvyyden. Tunnetut maamerkit, kuten Hakaniemen tori ja kauppahalli, vetävät ihmisiä lähistölle. Ympärillä on lukuisia trendikkäitä ja inspiroivia toimijoita sekä kaikki tarvittavat palvelut. Lounastauon voit viettää vaikka Tokoinrannassa! Siltasaari on liikemaailman, vapaa-ajan ja kulttuurin keskittymä, jossa viihdytään myös työajan jälkeen.

Tervetuloa tutustumaan, tämä tila kannattaa nähdä. Kysy myös muita vaihtoehtoja, palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:92 m²
Rakennusvuosi:1952
Kunto:Erinomainen
Kerros: 8
Autopaikat: Hallissa
Kohdenumero: 11670
Yhteyshenkilö: Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital