Vuokrataan - Uutta laadukasta toimitilaa Hakaniemessä!

Siltasaarenkatu 12 , 00530 Helsinki, Hakaniemi

Uutta toimitilaa loistavalla paikalla Siltasaari 12:ssa! Upeat näkymät Hakaniemen yli tarjoava kiinteistö valmistui täydellisestä saneerauksesta vuonna 2020 50-luvun henkeä kunnioittaen.

Vuokrattava tila on 265-neliöinen täysin remontoitu toimisto, joka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen työelämän vaatimuksia. Tilasta löytyy kaunis keittiölounge ja aina erilaisiin työskentelytarpeisiin sopiva tila, olipa kyse sitten projektityöskentelystä, palaverista tai hetkellisestä vetäytymistyöstä. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistöstä.

Sijainti on erinomainen – bussi-, raitiovaunu-, ja metropysäkit ovat suoraan talon edessä. Autoilijoita palvelee talon oma pysäköintihalli. Ympäristö on vilkas ja dynaaminen, ja täällä toimivat yritykset saavat huippuluokan näkyvyyden. Tunnetut maamerkit, kuten Hakaniemen tori ja kauppahalli, vetävät ihmisiä lähistölle. Ympärillä on lukuisia trendikkäitä ja inspiroivia toimijoita sekä kaikki tarvittavat palvelut. Lounastauon voit viettää vaikka Tokoinrannassa! Siltasaari on liikemaailman, vapaa-ajan ja kulttuurin keskittymä, jossa viihdytään myös työajan jälkeen.

Tervetuloa tutustumaan, tämä tila kannattaa nähdä. Kysy myös muita vaihtoehtoja, palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:265 m²
Rakennusvuosi:1952
Kunto:Erinomainen
Kerros: 2
Autopaikat: Hallissa
Kohdenumero: 11666
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital