Vuokrataan - Varastotilaa Vallilasta

Lemuntie 7, 00510 Helsinki, Vallila

Vuokrataan 179-neliöinen varastotila hyvällä sijainnilla Vallilasta. Myös muita kokoluokkia saatavilla.

Vallilan Akseli & Elina on energinen nykyaikainen kokonaisuus, joka toimii tukikohtana erityisesti designin, teollisen muotoilun sekä muiden luovien alojen yrityksille.

Sijainti on todella toimiva – tänne on tehokkaat julkiset liikenneyhteydet joka puolelta pääkaupunkiseutua, ja se soveltuu erinomaisesti myös autoilijoille. Läheiseen Aimo Parkin lämpimään halliin on suora yhteys Alekseli & Elinan edestä, siinä on tarjolla kohtuuhintaisia pysäköintipaikkoja. Kiinteistön pihalta löytyy sähköpyöriä vuokralaisten käyttöön, ja omille pyörille filllariparkki, unohtamatta pukeutumis- ja pesutiloja. Oman viihtyisän ravintolan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista koostettu lounas on runsas ja herkullinen.

Akselin & Elinan arjessa on vahvasti läsnä ekologisuun ja kestävän kehityksen mukaiset toimintamallit. Esimerkiksi jätehuoltomme on kokonaan hiilineutraali, sen CO2-päästöt hyvitetään vuosittain pysyviä hiilinieluja metsittämällä. Lisäksi kaikki kulutussähkömme on ympäristöystävällistä biovoimatuotantoa, eli peräisin uusiutuvista energialähteistä.

Kysy lisää tästä tilasta tai muista mahdollisista vaihtoehdoista, palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:179 m²
Rakennusvuosi:1939
Kunto:Hyvä
Kerros: K2
Kohdenumero: 11655
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital