Lemuntie 3-5

00510 Helsinki

21 m2 | toimisto | K1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vallilan Akseli & Elina on energinen nykyaikainen kokonaisuus, joka toimii tukikohtana erityisesti designin, teollisen muotoilun sekä muiden luovien alojen yrityksille. Entisen tehtaan tilat ovat väljät ja tyylikkäät. Suuret ikkunapinnat takaavat riittävästi valoa myös vuoden pimeimpään aikaan.

Vuokralle tarjotaan 21-neliöinen kalustettu toimistohuone. Tähän voi valita kolmesta valmiista sisustuskokonaisuudesta, joissa mm. kalustukset, pintojen sävyt sekä verhoilu- ja sisustustekstiilit on toteutettu jo ennalta tyylikkään yhtenäisiksi ja edustaviksi. Siivous ja sähkö kuuluvat vuokraan.´

Sijainti on todella toimiva – tänne on tehokkaat julkiset liikenneyhteydet joka puolelta pääkaupunkiseutua, ja se palvelee erinomaisesti myös autoilijoita. Läheiseen Aimo Parkin lämpimään halliin on suora yhteys Alekseli & Elinan edestä, siinä on tarjolla kohtuuhintaisia pysäköintipaikkoja. Kiinteistön pihalta löytyy sähköpyöriä vuokralaisten käyttöön, ja omille pyörille filllariparkki, unohtamatta pukeutumis- ja pesutiloja. Oman viihtyisän ravintolan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista koostettu lounas on runsas ja herkullinen.

Akselin & Elinan arjessa on vahvasti läsnä ekologisuun ja kestävän kehityksen mukaiset toimintamallit. Esimerkiksi jätehuoltomme on kokonaan hiilineutraali, sen CO2-päästöt hyvitetään vuosittain pysyviä hiilinieluja metsittämällä. Lisäksi kaikki kulutussähkömme on ympäristöystävällistä biovoimatuotantoa, eli peräisin uusiutuvista energialähteistä.

Kysy lisää tästä tilasta tai muista mahdollisista vaihtoehdoista, palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1939
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus