Vuokrataan - Tyylikästä toimistotilaa erittäin halutulla sijainnillä

Kaikukatu 4, 00530 Helsinki, Sörnäinen

Leipätehdas on upeasti modernisoitu tehdasrakennus, joka sijaitsee Elannon korttelin sisäpihalla Sörnäisissä. Vaikka kortteli on otettu haltuun innovatiivisella otteella, se huokuu vanhan stadin tunnelmaa. Paikkaan ovat löytäneet ennen kaikkea luovat toimijat – talon kuudessa kerroksessa toimii mm. mainostoimisto, tanssiopisto, it-yritykset ja tapahtumatuotanto, joita houkuttelee loistava sijainti, talon palvelutaso, loft-tyyli ja ennen kaikkea korttelin ainutlaatuinen tunnelma. Samasta kompleksista löydät myös trendikkäät ravintolat ja klubit. Liikenneyhteydet ovat loistavat joka suuntaan: metrolle lyhyt kävelymatka, samoin Hämeentien bussi- ja ratikkalinjoille.

Vuokrattavana on uniikki loft-tyylinen 1408m2 toimistokokonaisuus. Toimitilassa on poikkeuksellinen huonekorkeus, ja se on jaettu pää- ja parvikerrokseen. Valoisassa ja väljässä tilassa on suuret ikkunat.
Kiinteistössä on vuokrattavia neuvotteluhuoneita ja ihana Bruket-kahvila/lounasravintola.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei täysin vastaa toiveitanne, olethan yhteydessä, me etsimme juuri teille sopivan toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton!

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:1 408 m²
Rakennusvuosi:1923
Kunto:Erinomainen
Kerros: 4
Autopaikat: Hallissa
Kohdenumero: 11566
Yhteyshenkilö: Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital