Vuokrataan - Tyylikästä toimistotilaa erittäin halutulla sijainnillä

Kaikukatu 4, 00530 Helsinki, Sörnäinen

Leipätehdas on upeasti modernisoitu tehdasrakennus, joka sijaitsee Elannon korttelin sisäpihalla Sörnäisissä. Vaikka kortteli on otettu haltuun innovatiivisella otteella, se huokuu vanhan stadin tunnelmaa. Paikkaan ovat löytäneet ennen kaikkea luovat toimijat – talon kuudessa kerroksessa toimii mm. mainostoimisto, tanssiopisto, it-yritykset ja tapahtumatuotanto, joita houkuttelee loistava sijainti, talon palvelutaso, loft-tyyli ja ennen kaikkea korttelin ainutlaatuinen tunnelma. Samasta kompleksista löydät myös trendikkäät ravintolat ja klubit. Liikenneyhteydet ovat loistavat joka suuntaan: metrolle lyhyt kävelymatka, samoin Hämeentien bussi- ja ratikkalinjoille.

Vuokrataan 46m2 toimistotila rakennuksen 6 kerroksesta. Tila vuokrataan kalustettuna ja vuokraan kuuluu sähkön sekä nettiyhteyden lisäksi yhteisten puhelinkoppien sekä vetäytymistilan käyttö.
Kiinteistössä on lisäksi vuokrattavia neuvotteluhuoneita ja ihana Bruket-kahvila/lounasravintola.

Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistöstä.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei täysin vastaa toiveitanne, olethan yhteydessä, me etsimme juuri teille sopivan toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton!

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:46 m²
Rakennusvuosi:1923
Kunto:Erinomainen
Kerros: 6
Autopaikat: Hallissa
Kohdenumero: 11564
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital