Vuokrataan - Laadukas toimistotila edustavasta yritystpuistosta

Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki, Herttoniemi

Vuokrataan neljännen kerroksen 30-neliöinen pientoimistotila loistavien liikenneyhteyksien varrelta Herttoniemen parhaalla toimistopaikalla.

Suositulla Opus 3:n pientoimistoalueella yrityksillä on yhteinen lounge, keittiö, wc-tilat ja neuvotteluhuoneita. Opus 3:n aulapalvelu sekä postituspalvelu ovat myös pientoimistojen vuokralaisten käytettävissä.

Itäväylän kupeessa sijaitsevaan Opus 3:een on helppo tulla autolla rakennuksessa sijaitsevaan parkkihalliin. Itäväylää pitkin on hyvä yhteys myös Kehä I:lle. Metrolle ja bussipysäkille on lyhyt kävelymatka. Metrolla pääsee keskustaan noin 10:ssä minuutissa.

Opus Business Park tarjoaa monia palveluja ravintola- ja kokouspalveluiden lisäksi, kuten aulapalvelut, kuntosali, sauna, sosiaalitilat, vartiointi, sähköautojen latauspisteet. Alueella on myös autopesu ja hammaslääkäri. Pohjakerroksessa on ruokakauppa, johon suora yhteys, sekä yhteisiä tiloja.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä ei ollut teille sopiva tila, kysy meiltä juuri teidän tarpeisiin ja budjettiin soveltuvaa kokonaisuutta. Palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:30 m²
Rakennusvuosi:2006
Kerros: 4
Autopaikat: Halllissa
Kohdenumero: 11558
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital