Vuokrataan - Siistiä toimistotilaa kauppakeskus Myyrmannissa

Iskoskuja 3, 01600 Vantaa, Myyrmäki

Vuokrattavana 587-neliömetrin toimistokokonaisuus Kauppakeskus Myyrmannissa.

Tilassa on nykyisellään runsaasti työhuoneita, avotilaa keskellä ja reilun kokoinen keittiö/taukotila, mutta se on mahdollista muokata vuokralaisen tarpeisiin. Toimisto sijoittuu kauppakeskuksen kolmannen kerroksen omaan rauhalliseen siipeen, ja siihen on sisäänkäynti myös suoraan ulkoa, joten se on helposti saavutettavissa Myyrmannin aukioloaikojen ulkopuolellakin. Toimisto on laajennettavissa lähes 800-neliömetriseksi. Samassa kerroksessa on useita terveys- ja kauneusalan yrittäjiä, kahvila sekä muita toimistoja. Vuokralaisen toimintaa voidaan tuoda keskuksessa esille esim. promootiopaikoilla tai markkinoinnin keinoilla.

Myyrmanni on Länsi-Vantaan vilkkain kauppapaikka, jonka kävijämäärä kasvaa entisestään Prisman Hypermarketin ja Lidlin tulon mukana. Myyrmannissa on laaja tarjonta arjen palveluita, vahva terveyspalveluiden keskittymä, ja lukuisia kahviloita ja ravintoloita.

Liikenneyhteydet ovat loistavat: Myyrmanniin pääsee junalla niin Helsingin päärautatieasemalta kuin lentokentältä reilussa 15:ssa minuutissa. Poikittaisliikenteen jokeri-linja sekä muita busseja kulkee myös ihan vieressä.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä ei ollut teille sopiva tila, kysy meiltä juuri teidän tarpeisiin ja budjettiin soveltuvaa kokonaisuutta. Palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:587 m²
Rakennusvuosi:1994
Kunto:Siisti
Kerros: 3
Autopaikat: Hallissa
Kohdenumero: 11539
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital