Vuokrataan - Valimotie 1

Valimotie 1, 00380 Helsinki, Pitäjänmäki

Vuokrataan tasokasta toimistotilaa pääkaupunkiseudun suurimmasta yrityskeskittymästä. Pitäjänmäen yritysalueella työskentelee noin 19 000 ihmistä. Tunnettuja alueella toimivia yrityksiä ovat mm. ABB, ISS, Valio, CGI ja Stockmann. Alueella on laaja tarjonta palveluita toimistotyöntekijöille, mm. lounasravintoloita ja liikuntapalveluita.

Vuokrattava kohde on 129-neliöinen 1. kerroksen toimisto (pohjakuvassa sinisellä). Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistöstä.

Valimo 1 tarjoaa moderneja joustavia ratkaisuja niin keskittymistä vaativaan työntekoon kuin isomman porukan kohtaamisiin. Tänne on erittäin helppo tulla – autoille on oma parkkihalli, vierailijat pysäköivät maksutta, ja 14 bussilinjaa sekä raide-jokeri tuovat suoraan oven eteen. Valimo 1:ssä kanssasi toimii mm. IT-alan, teollisuus- ja rakennusalan sekä hyvinvointi- ja terveysalan yrityksiä.

Talon loistavat pohjaratkaisut palvelevat monia tarpeita. Vuokralainen voi myös vaikuttaa toiminnallisiin sekä visuaalisiin ratkaisuihin, jolloin yrityksen arki on entistäkin sujuvampaa. Kellarissa on sosiaalitiloja ja turvalliset polkupyörien säilytystilat. Tunnettu lounasravintola Antell tarjoaa maistuvan lounaan myös sen yhteydessä olevaan neuvotteluhuoneeseen.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.
tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:129 m²
Kunto:Erittäin hyvä
Kerros: 1
Autopaikat: Hallissa
Kohdenumero: 11528
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital