Vuokrataan - Huippumodernit työskentelytilat arvokkaassa ympäristössä

Pursimiehenkatu 29-31, 00150 Helsinki, Punavuori

Juuri saneerauksesta valmistunut Merikorttelin Pool sijaitsee eloisassa Punavuoressa ja tarjoaa yrityksenne elinkaaren kaikkiin vaiheisiin soveltuvat tilaratkaisut, tähtäimenä hyvinvointi, viihtyvyys ja verkostoituminen.

Vuokralle tarjotaan 44-neliöinen työskentelytila (pohjakuvassa nro4), jossa on huonekorkeutta ja isot ikkunat. Vuokraan sisältyvät 24/7 pääsy tiloihin, WLAN-yhteys, sähkö, kahvi, tee, nimetyn neuvottelutilan ja keittiötilojen käyttö, sekä yhteiskäyttöisten tilojen siivous. Pyöräilijöitä on muistettu omalla suihkulla. Lisäksi POOLista voit varata neuvottelutilan, työ- tai projektitilan juuri sieltä missä liikut - POOL-tiloja on Merikorttelin lisäksi Kampissa, Hakaniemessä, Vallilassa, Sörnäisissä, Leppävaarassa ja Ruoholahdessa. Osasta näistä löydät myös tapahtuma- ja podcast-tiloja.

Merikorttelin estetiikka yhdistelee tyylikkäästi uutta ja mennyttä, ja sopii luovalle laatua arvostavalle nuorellekin yritykselle. Täällä yrityksenne saa fyysisen tilan lisäksi ihanan työyhteisön – Merikorttelissa olevat yritykset pyrkivät ajatustenvaihtoon ja yhteisöllisyyteen. Se onkin helppoa, kun tapaat mielenkiintoisia ihmisiä Poolin upeassa hengailutilassa, jossakin alakerran kahviloista tai työpäivän päätyttyä Rivieran elokuvasta nauttiessa.

Punavuori ympäristönä on eläväinen ja kotoisa – puistoja, ravintoloita, upeita rakennuksia ja, mikä parasta, merenranta jätskikioskeineen on kivenheiton päässä. Pooliin on hyvät yhteydet - ratikkapysäkki on rapun edessä, ja Baana sijaitsee ihan vieressä.

Kysy lisätietoja tai varaa oma näyttösi. Jos tämä tila oli melkein, mutta ei just – ota meihin yhteyttä, löydämme juuri teille sopivan ratkaisun. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton!

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:44 m²
Rakennusvuosi:1927
Kunto:Uusi
Kerros: 5
Autopaikat: Hallissa
Kohdenumero: 11515
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital