Vuokrataan - Juuri saneeraattu laadukas toimistotila merinäköalalla

Tarvosalmenkatu 15, 02600 Espoo, Perkkaa

Vuonna 2013 valmistunut yrityspuisto on nimetty lähellä olevan raviradan hengessä ja koostuu kolmesta toimistorakennuksesta sekä parkkitalosta. Espoon Perkkaalla sijaitseva kohde tarjoaa LEED Platinum -tason toimitiloja luonnon helmassa, josta on upeat näkymät ikimetsään, Laajalahden luonnonsuojelualueelle sekä merelle asti. Rakennukset ovat suunniteltu niin ympäristön kuin ihmistenkin hyvinvointi edellä. Kompleksi on voittanut 2014 ”Suomen viihtyisin ja energiatehokkain toimisto 2014” -kilpailun, ja se onkin huippuluokkaa. 100% asiakkaista suosittelisi Derbyä myös muille yrityksille.

Vuokrataan 6. kerroksen juuri saneerattu moderni toimistotila merinäköalalla. Tilassa on useita erikokoisia huoneita, kiinteitä puhelinkoppeja ja avotilaa sekä kaksi sisäänkäyntiä.

Kompleksin palveluina ovat mm. lounasravintola, kahvila, catering, vastaanottopalvelu, neuvottelutilat, sauna- ja edustustilat 8. kerroksessa, autonpesupalvelu, vaatteiden pesupalvelu, pyöräparkit, sosiaalitilat, Derby intranet, kuntosali, ryhmäliikuntasali.

Liikenneyhteydet ovat loistavat – Turunväylä sekä Kehä I ovat vieressä. Bussipysäkki on 500:n metrin päässä. Juna-asema reilun kilometrin päässä ja sinne Derby tarjoaa kyytipalvelun kaikille Derbyn asiakkaille ja heidän vierailleen. Täysin maksuton minibussi kulkee non-stoppina Leppävaaran juna-aseman ja Derbyn väliä arkisin helpottaen työmatkalaisten arkea. Tämän lisäksi Derbyn pihasta löytyy myös Alepa-kaupunkipyörä asema, joka yhdistää kohteen julkiseen liikenteeseen. Parkkipaikkoja on kompleksin pysäköintihallissa.

Kysy lisää kohteesta tai varaa esittelysi välittäjältä. Mikäli tämä kohde ei sovi yrityksenne tukikohdaksi, olethan yhteydessä meihin - löydämme varmasti teidän tarpeeseenne sopivat toimitilat. Palvelumme on vuokralaiselle ilmainen!

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:465 m²
Rakennusvuosi:2013
Kerros: 6
Kohdenumero: 11494
Lisätietoja: Heti vapaa
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital