Vuokrataan - Modernia toimistotilaa Leppävaarasta

Sokerilinnantie 11, 02600 Espoo, Leppävaara

Sola Business Valley on suosittu toimistokohde Kehä I:n varrella, Leppävaaran palveluiden ja juna-aseman vieressä. Täältä löydät yrityksellesi edustavat toimitilat parhaalla sijainnilla. Vuokrattavana on 5. kerroksen 341m2 toimistotila.

Toimitilojen muunneltavuus, hyvät palvelut ja huippusijainti luovat Solasta erinomaisen työympäristön kaikenlaisille tiimeille. Kiinteistö on vastuullinen toimitilakohde, jolla on BREEAM In-use -ympäristösertifikaatti.

Kiinteistössä toimii aulapalvelu, joka helpottaa yrityksesi ja asiakkaittesi arkea. Solassa on lounasravintola, joka tarjoaa buffet tyylistä lounasta arkisin. Solan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee myös erikokoisia vuokrattavia kokoustiloja. Kokoustilat ovat varusteltu nykyaikaisesti ja monipuolisesti. Kokoustarjoilut hoituvat vaivattomasti ravintolan kautta.

Autoilijoille Solan pysäköintihallissa on runsaasti pysäköintitilaa ja pyöräparkki. Autopaikkoja on tarjolla myös talon ulkokannella. Kiinteistön omistaja tarjoaa vuokalaisilleen myös sähköautojen latauspaikkoja

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:341 m²
Rakennusvuosi:2012
Kerros: 5
Kohdenumero: 11396
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital