Vuokrataan - Siistiä toimistotilaa Helsingin ydinkeskustassa

Erottajankatu 19, 00130 Helsinki, Keskusta

Erinomaisella sijainnilla toimistotilaa Helsingin ydinkeskustassa, vuokrattava tila on 2 kerroksen 143,50 m² toimistotila. Sisäänkäynti on Eteläesplanadi 24:n puolelta. Toimistosta on näkymät Eteläesplanadille ja sisäpihalle.

Vuokrattavana toimistotilaa arvokiinteistöstä Erottajankulmassa, joka on Theodor Höjerin suunnittelema, 1892 valmistunut kiinteistö.

Tilat ovat avaraa ja siistiä huonetoimistotilaa. Rakennuksen porrasaulat ja julkisivut on kunnostettu alkuperäistä asuaan kunnioittaen. Kiinteistössä on nykyaikaista talotekniikkaa, mm. jäähdytetty ilmanvaihto. Myös toimistotiloja on uudistettu asiakkaiden tilatarpeita vastaavasti. Kiinteistön viihtyisä sisäpiha on vastikään uudistettu. Kiinteistössä sijaitsee toimitiloja, liiketiloja ja ravintola.

Erottajankulmassa olet keskellä kaikkea. Julkisten liikennevälineiden pysäkit sijaitsevat puolen kilometrin säteellä ja keskustan palvelut parin minuutin kävelymatkan päässä. Autoilijoita varten kiinteistössä on oma parkkihalli. Lisäksi ympäristössä sijaitsee useita keskustan pysäköintilaitoksia.

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!
tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:143 m²
Kunto:Hyvä
Kerros: 2
Kohdenumero: 11312
Yhteyshenkilö: Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital