Tallberginkatu 2

00180 Helsinki

47 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan hyvällä sijainnilla olevaa toimistotilaa Ruoholahdesta. Vuokrattava tila on 3. kerroksen 47 m2 toimistotila.

Tallbergintalon POOL -konseptin toimistotilat on rakennettu funktionalismiajan henkisesti. Tilat ovat rakennettu suomalaisen funkkistyylin mukaan vastuuntuntoisesti, laadukkaasti ja materiaalitietoisesti.

Kiinteistö Tallbergintalo sijaistee hyvällä sijainnilla Lauttasaaren sillan ja Kaapelitehtaan vieressä. Ruoholahden Metroasema on vain 8 minuutin kävelymatkan päässä. Oman auton käyttäjiä palvelee kiinteistön hallipaikat. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on Kauppakeskus Ruoholahti marketteineen ja ravintoloineen.

Tallbergintalon POOL -konseptin tilat tarjoavat valmiiksi remontoitua toimistotilaa helpottamaan yrityksenne arkea. Kokonaisvuokraan sisältyy 24/7 pääsy tiloihin, sähkö, WLAN -yhteys, aulapalvelu, yhteiskäyttöinen keittiö-lounge, pienpaahtimon kahvit ja tee, neuvottelutilojen käyttö ja yhteiskäyttöisten tilojen siivous.

Onko tässä yrityksesi uusi toimistotila? Ruoholahteen ovat löytäneet monet yritykset ja Ruoholahti tarjoaa tällä hetkellä 19 000 ihmiselle työpaikan.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1938
Kunto:
Siisti
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus