Vuokrataan - Tasokasta uutta toimistotilaa Helsingin keskustasta

Yrjönkatu 23A, 00100 Helsinki, Kamppi

Vuokrataan tasokasta saneerattua toimistotilaa Helsingin keskustasta. Vuokrattava tila on 5. kerroksien 149 m² toimistotila.

Tästä siistikuntoisesta kahteen suuntaan avautuvasta toimistohuoneistosta on upeat näkymät Yrjönkatua pitkin. Rakennukseen on uusi hissi valmistunut kesäkuussa 2021.

Toimistokiinteistö Yrjönkatu 23 sijaitsee Suomen tunnetuimman kauppakeskuksen Forum- korttelin yhteydessä. Forum kortteli rajoittuu Yrjönkatuun, Simonkatuun ja Mannerheimintiehen.
Kohde valmistuu täydellisestä saneerauksesta kevään/2021 aikana, jolloin uusitaan talotekniikka uusimmalla teknologialla, jolloin kiinteistön käyttäjät saavat optimaaliset valaistus-, turvallisuus- ja sisäilmaolosuhteet ja samoin myös langattomasti ja häiriöttä toimivat verkkoyhteydet.

Kiinteistön sijainti on erinomainen, kaikkialle keskustaan on lyhyt kävelymatka. Julkisen liikenteen palvelut ovat aivan vieressä, joka mahdollistaa ympäristöystävällisen työmatkustamisen. Oman auton käyttäjiä palvelee lukuisat operattorit kuten esim. Forum P pysäköintihalliin on suora hissiyhteys kauppakeskuksesta.
Kiinteistön omistaa Sponda.

Kysy tarjous tästä tilasta!

Vuokrattava tila on 5. kerroksien 149 m² toimistotila.

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:149 m²
Rakennusvuosi:1983
Kunto:Hyvä
Kerros: 5
Autopaikat: Hallissa
Kohdenumero: 11140
Yhteyshenkilö: Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital