Lentäjäntie 3

01530 Vantaa

70 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Avia Pilot on ajattoman tyylikäs toimistotorni erittäin hyvien liikenneyhteyksien äärellä Vantaalla. Vuokrattava tila on 70,50 m² ja se sijaitsee rakennuksen neljännessä kerroksessa hyvän näköalan kera. Tässä toimistotilassa on oma aulatila, kolme työhuonetta, kaksi wc -tilaa ja pieni varastohuone.

Talossa on loistavat palvelut;
heti sisään tullessa näyttävä aula aulapalveluineen vastaanottaa vieraat ja lähetykset,
rakennuksen 13. kerroksessa on vuokrattavia kokoushuoneita huikein näkymin ja autolla saapuvat vieraat löytävät p-paikan talon edestä. Oman henkilökunnan parkki hoituu oikeuksia vuokraamalla vastapäisestä hallista (P5).
Juna-asema sijaitsee aivan vieressä. Näiden lisäksi Avia Pilotissa onnistuu mm. treenaaminen kuntosalilla, kampaamokäynti tai lähtöselvityksen teko lennolle.
Avia Pilotin dynaaminen työympäristö luo lukemattomia verkostoitumis- ja liiketoimintamahdollisuuksia sekä rakennuksen sisällä että alueella, joka on yksi Suomen voimakkaimmin kasvavista yritysyhteisöistä.

Vuokrattava tila taipuu moneksi. Se soveltuu avotoimistoksi ja sen voi lohkota useampaan tilaan. Tilan pinnat voidaan päivittää vuokralaisen tarpeiden mukaisiksi.

Ota yhteyttä ja käydään tutustumassa tiloihin.

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus