Vuokrataan - Modernia liiketilaa Kaartinkaupungista

Fabianinkatu 21, 00130 Helsinki, Kaartinkaupunki

Vuokrattavana pääkonttoritason arvotoimistotilaa Kaartinkaupungista. Vuokrattavana on katutason 607m2 liiketila.

Uudistuvat tilat tarjoavat henkilökunnallenne työhyvinvointia tukevan työympäristön, joka on muokattavissa toiveidenne mukaan noin 200 - 3000 neliön toimistoiksi. Kiinteistöllä on BREEAM Good-tason ympäristösertifikaatti.

Katutason liiketila sijaitsee kasarmitorin kulmauksessa. Erikoisuutena tilassa on valoisuutta tuova kattoikkuna.

Fabian 21 sijaitsee Kauppatorin, Esplanadin sekä Kasarmitorin välittömässä läheisyydessä. Kulkuyhteydet ovat loistavat, sillä rautatie- ja Helsingin yliopiston metroasemalle on 800 metriä ja raitiovaunut kulkevat ai-van läheltä.

Kiinteistö Fabian 21 tarjoaa loistokkaat tilat yritykselle. Viimeisin saneeraus on tehty 2011 ja kiinteistö sisältää myös monipuoliset palvelut. Kiinteistössä olevan tapahtumatalo Bankin kautta on mahdollista varata neuvotteluhuoneita ja tiloja tilaisuuksia varten. Alueella on ravintoloita, hotelleja, ruokamarket sekä posti. Työhyvinvointia tukee talossa toimiva Elixian kuntosali.

Kiinteistössä on autopaikkoja yhteensä 60 kpl hallissa ja pihalla. Q-park Kasarmitorin ja Q-park Erottajan pysäköintilaitokset ovat myös lähellä. Työmatkalaisten ja asiakkaiden ekotehokasta liikkumista helpottavat kiinteistön oma polkupyöräparkki ja suihkutilat.

Kysy tarjous tästä tilasta.

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:607 m²
Rakennusvuosi:1954
Kerros: 1
Kohdenumero: 10776
Yhteyshenkilö: Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital