Vuokrataan - Siistiä monitoimitilaa hyvällä sijainnilla Vallilassa

Kumpulantie 11, 000520 Helsinki, Vallila

Vuokrataan pääkonttoritason toimitilaa trendikkäästä Vallilasta. Vuokrattavana on 5. kerroksen 1866m2 toimistotila.

Trendikäs ja kehittyvä Vallilan alue vetää puoleensa erilaisia yrityksiä aina korkean profiilin yrityksistä luovan alan toimijoihin. Vallilan alue tarjoaa yrityksille kansainvälisen tason palvelut kauppakeskuksineen ja suosittuine trendiravintoloineen. Kävelymatkan läheisyydessä sijaitsevat Mall of Tripla ja Messukeskus.

Kiinteistö Kumpulantie 11 tarjoaa yrityksille kustannustehokasta monitoimitilaa. Tiloja on mahdollista muokata yrityksen tarpeita vastaaviksi. Viisikerroksinen kohde tarjoaa mahdollisuuden tehokkaiden hybriditilojen, yksityisten työhuoneiden tai yhteisöllisten avotilojen rakentamiseen. Valoisiin tiloihin mahtuu työskentelemään jopa 500–750 henkilöä

Kohde sijaitsee Pasilan aseman kupeessa, Helsingin toiseksi tärkeimmän pääväylän, Teollisuuskadun, ja vilkkaan Mäkelänkadun välissä. Pasilan asemalle on noin 800 metriä ja lähellä sijaitsee useita raitiovaunu- ja bussipysäkkejä. Alue on nopeasti saavutettavissa myös henkilöautolla ja pyörällä.

Kiinteistöstä löytyy oma kuntosali, saunaosasto ja työmatkapyöräilyn mahdollistavat sosiaalitilat. Kohteessa on erinomainen lastausalue ja tavarahissi sekä työmukavuutta lisäävä jäähdytysjärjestemä.

Vuokralaisille on tarjolla 90 autopaikkaa, joista 30 sijaitsee autohallissa. Polkupyöräilijöille on 20 lukittavaa paikkaa autohallin yhteydessä. Vierailijoille on useita kadunvarsipaikkoja ja lähistöllä sijaitsee myös Elimäentien parkkiluola.

Kysy tarjous tästä tilasta.

tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:1 866 m²
Rakennusvuosi:1992
Kerros: 5
Autopaikat: 90
Kohdenumero: 10761
Yhteyshenkilö: Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital