Vuokrataan - Modernia ja uutta toimistotilaa Aviapolikselta

Robert Huberin Tie 16, 01510 Vantaa, Aviapolis

Vuokrataan modernia toimistotilaa Aviapolikselta Helsinki-Vantaa -lentokentän läheisyydestä. Vuokrattavan tila on 3. kerroksen 534m2 toimistotila.

Toimistotalo Robert on vuonna 2019 valmistunut. Tilat on suunniteltu monikäyttöisiksi ja kestäviksi. Toimistotiloissa on käytetty laadukkaita materiaaleja. Tilahaussa huomioidaan asiakkaan vaatimukset ja tarpeet joiden mukaan tilat muokataan.

Rakennuksesta löytyvät ne olennaisimmat palvelut jotka takaavat onnistuneen työpaikkakokemuksen. Polkupyörien ja autojen parkkipaikat, sähköautojen latauspisteet sekä viihtyisät sosiaalitilat palvelevat työpaikalle saapuvan arkea. Toimistotalosta löytyy myös hieno lounasravintola lounashetkiin.

Toimistotalo Robert on rakennettu LEED Gold -sertifikaatin mukaisesti huomioiden koko elinkaaren, aina sijaintipaikan kestävyydestä resurssien kulutukseen. Ekologinen maalämpö, viherkatto, täysin uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettava sähkö sekä pitkäikäisiksi suunnitellut ratkaisut ovat konkreettisia ilmastotekoja. Ne tuovat myös kustannushyötyä vuokralaiselle, kun esimerkiksi osa sähköstä saadaan Robertin katolla olevien aurinkopaneelien avulla.

Kysy tarjous tästä tilasta.


tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:534 m²
Rakennusvuosi:2019
Kunto:Erinomainen
Kerros: 3
Kohdenumero: 10569
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Nina Meyke
nina.meyke@tuloskiinteistot.fi
+358 50 466 1519

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital