Vuokrataan - Laadukasta toimistotilaa Helsingin ydinkeskustassa

Kasarmikatu 21, 00130 Helsinki, Kaartinkaupunki

Vuokrataan laadukasta toimistotilaa arvorakennuksesta Helsingin Kaartinkaupungista. Vuokrattavan tilan pinta-ala on 1200m2

Kiinteistö on valmistunut vuonna 2017 ja se sijaitsee arvostetulla alueella Eteläesplanadin ja Kasarmitorin välissä Helsingin ydinkeskustassa. Julkiset liikenneyhteydet ovat aivan lähietäisyydellä. Päärautatieasema on vain 8min ja Metroasema 9min kävelymatkan päässä. Oman auton käyttäjiä palvelevat Aimo Park Kasarmitori, sekä talon alla oleva halli.

Alueella tyypillisiä toimijoita ovat laadukkaiden ravintoloiden lisäksi kansainväliset konsulttitoimistot ja lakiasiantoimistot.

Moderni toimistorakennus tarjoaa joustavat ja tehokkaat työtilat isommallekin organisaatiolle. Kiinteistön pohja antaa mahdollisuuden toteuttaa helposti erilaisia toimitiloja tarpeen mukaan.

Kasarmikatu 21 on suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa. Kaikki materiaali- ja rakennustapavalinnat on tehty erityisellä huolella. Rakennukselle on haettu korkeinta, platinatason LEED-ympäristösertifikaattia.

Kysy tarjous tästä kohteesta.
tulostaTulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:1 200 m²
Kunto:Hyvä
Autopaikat: Hallissa
Kohdenumero: 10157
Yhteyshenkilö: Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Pyydä lisätietoja

 
Site by Gekko Digital