Vuokrataan - Arvoalueella pääkonttoritason toimistotilaa

Korkeavuorenkatu 37, 00130 Helsinki, Kaartinkaupunki

Vuokrataan keskeiseltä paikalta Helsingin arvoalueelta muunneltavaa toimistotilaa. kiinteistö sijaitsee keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla Esplanadin puiston ja Kasarmitorin läheisyydessä. Rakennuksesta on upeat näkymät alueen maamerkkinä toimivaan Erottajan palotorniin.

Kiinteistössä on neliöitä yhteensä 3000, joten se sopii täydellisesti myös yhden käyttäjän toimistoksi. Kiinteistölle haetaan kunnianhimoista LEED v4 Core & Shell -kultatason sertifikaattia, mikä takaa, että kiinteistö on suunniteltu mikrotasolta asti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kiinteistön lähettyvillä on monipuolisesti palveluja. Välittömässä läheisyydessä on korkeatasoisia ravintoloita sekä hotelleja.

Kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet. 750m päässä on Helsingin päärautatieasema ja kävelymatkan päässä ovat raitiovaunu- ja linja-autopysäkit. Oman auton käyttäjiä palvelee vieressä sijaitseva Aimo Park Iso-Erottajan halli. Kiinteistön pohjakerroksessa on 10–15 autopaikkaa ja myös sisäpihalta löytyy parkkitilaa. Pohjakerrokseen valmistuu sähköautoille kaksi 22 kW:n latausasemaa.

Täydellisesti uudistuva kiinteistö varustetaan kaikilla vuokralaisten toivomilla palveluilla. Kohteeseen on suunnitteilla lounasravintola, kahvila, lounge-alue sekä neuvottelu- ja liikuntatiloja.

Kysy tarjous tästä tilasta.

Tulosta

Kohteen tiedot

Pinta-ala:3 100 m²
Rakennusvuosi:1967
Kunto:Hyvä
Kerros: K1-5
Autopaikat: Halli
Kohdenumero: 10078
Yhteyshenkilö: Jorma Ryynänen
jorma.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 40 708 4064

Tommi Ryynänen
tommi.ryynanen@tuloskiinteistot.fi
+358 50 307 3298

Mira Keller
mira.keller@tuloskiinteistot.fi
+358 40 214 5171

Pyydä lisätietoja

Nimi*
Yritys
Puhelin
Sähköposti*
Viesti
Yhteyshenkilö
 
Site by Gekko Digital