Suomeksi   |   In English
Tuloskiinteistöt Holding Oy

Tuloskiinteistöt Oy

Toimitilojen välitystä ammattitaidolla.

Yritys

Yritys

Vankka kokemus ja ammatillisesti korkeatasoinen henkilökuntamme takaavat asiakkaillemme parhaan lopputuloksen olipa kyseessä kiinteistön myyminen ostaminen tai vuokraus.
Lue lisää »

Palvelut

Palvelut

Palvelumme kattavat myynti- ja vuokravälityksen, teemme myös arviointeja sekä liikepaikkahankintaa. Lisäksi tarjoamme luotettavaa konsultointia.
Lue lisää »

Pikahaku

Kaupunki


Tilatyyppi


Myynti/vuokraus


Koko
  -    m2


Uusimmat kohteet

 
27.07.2016
Kauppiaskatu 4, Turku »
Sopimuksen mukaan vapautuva kaunis liiketila Keskustasta. Korkea tila, upeat näyteikkunat. Kellaritilassa hyvät säilytystilat.

 
21.07.2016
Maariankatu 6 b, Turku »
Heti vapaana oleva 6 huoneen toimistotilat. Huoneet ovat osa kerrosta. Huoneet on erotettu sisäkäytävässä olevalla lasisella väliovella muista tiloista, huoneissa on ääntä eristävät ovet ja niissä kussakin lukot, myös väliovi on lukittava. Keittiö ja wc tilat on yhteiskäytössä.

 
20.07.2016
Sahaajankatu 20-22, Helsinki »
Herttoniemessä sijaitseva Linna yrityskeskus tarjoaa monipuolista toimisto-, varasto- ja tuotantotilaa kaikenkokoisille yrityksille. Kiinteistö sijaitsee lähellä itäväylää ja se on kävelymatkan päässä metroasemalta. Kiinteistön sisäpihalta löytyy myös vuokrattavia autopaikkoja. Kiinteistössä on m…

 
Kaikki kohteet »


Tuloskiinteistöt Oy
Turku
Kristiinankatu 5 B 8
20100 Turku
Puh. (02) 274 3500
info@tuloskiinteistot.fi
Helsinki
Erottajankatu 5 A 4
00130 Helsinki
Puh. (09) 684 1620
info@tuloskiinteistot.fi
Suomen Vahvimmat